Blog 15 Creatieve workshops in het voorjaar en leuke plannen voor het najaar.

Het kalenderjaar 2023 is alweer bijna twee maanden oud. En we hebben voor de vrouwelijke veteranen in het voorjaar een tweetal workshops in de planning.

Op 22 april is er in de blokhut in Ophemert een workshop KEI GEZELLIG: happy stones schilderen.

Ans gaat met ons in deze workshop aan de slag met het beschilderen van stenen.

Een aantal voorbeelden kun je al zien. Om 1000u starten we met koffie of thee en iets lekkers. We kunnen lekker tot 1430-1500u doorgaan en tussendoor kunnen we genieten van een lunch. Deelname kost €5 per persoon. Er kunnen maximaal 12 vrouwelijke veteranen deelnemen aan de workshop en deze workshop gaat door bij minimaal 5 deelneemsters. De inschrijfpagina komt binnenkort op de activiteitenpagina van website thuisbasisdeklaproos.nl te staan met alle bijzonderheden over betaling en locatie.

Op 3 juni staat de workshop mixed media op de planning op het HQ van het Veteranen Search Team in Huis ter Heide. We kunnen van 1000-1500u inclusief een lunch genieten van de workshop van Jolande.

Mixed Media: Kijk wat je kunt met mixed media. Zie hoe je gebruik kunt maken van papier, pen, stift, verf, lijm etc. etc. en daar iets gaafs mee maken.

Deze workshop zouden we op 29 oktober tijdens de Dag voor vrouwelijke veteranen houden, maar helaas was Jolande toen ziek. Dus in de herhaling. We hebben een aantal voorbeelden van de creatieve prestaties al meegestuurd zodat je kan zien wat het voor je kan opleveren. Ook deze workshop kost €5 per persoon en op de activiteitenpagina van de website komen de bijzonderheden te staan zodat je je kan inschrijven.

En in het najaar willen we ook een aantal workshops plannen.

De workshop Smaak en Karakter die op 29 oktober 2022 ook vervallen is, willen we opnieuw inplannen. Hopelijk in Eindhoven bij het V.O.C. de Treffer. Data, tijden en details volgen als we met Claudia contact hebben gehad over de mogelijkheden.

Smaak en karakter: inleiding in teambuilden met wijn.

Is er een verband tussen smaak en karakter? En kies je een fles wijn op basis van je persoonlijkheid? In deze workshop krijg je een inleiding in teambuilden met wijn. Je maakt kennis met het DISC persoonlijkheidsprofiel en de wetenschap achter de smaakprofielen in relatie tot je eigen smaak en karakter. Ook krijg je antwoord op de vraag of er een verband is tussen beiden. Het proeven van vier wijnen is hierbij uiteraard een onmisbaar onderdeel!  

De workshop ‘Weggaan en thuiskomen’ van Mary en Jacoline staat in de wacht voor een zaterdag in het najaar in Amsterdam bij het V.O.C. De Veldpost.

Daarnaast willen we in het najaar ook nog de workshop ‘IK BEN!’ van Belinda plannen; zij kon op 29 oktober haar workshop helaas ook niet geven.

De ene mens straalt meer kracht uit dan de andere. Nieuwsgierig naar wat het verschil maakt? En naar wat je kunt doen om je mentale weerbaarheid te vergroten? In deze workshop maken we samen kennis met een techniek, op een leuke, luchtige en ontspannen manier, die daar aan kan bijdragen om beter in balans te komen en je daardoor zekerder te voelen. Hoe zou het zijn als je dit in kunt zetten in je dagelijks leven?

Als je weerbaar bent geeft dat meer zelfvertrouwen en dat is merkbaar voor je omgeving en die gaat anders op je reageren. Je gaat letterlijk steviger in je schoenen staan.

Met veel humor en een vleug van emotie. Alles mag en kan gebeuren tijdens deze workshop dus wees voorbereid! We doen gezamenlijk een spel en als het goed is komen we ook nog op tijd toe aan de techniek.

Genoeg om naar uit te kijken toch?

Veel veteranen groeten

Jacqueline 

Recommended Posts