Blog 8 Paasactie op 3 april 2021 voor West Betuwse en Tielse veteranen

De pandemie is nog niet op zijn retour.  Dit voorjaar zal ook gedomineerd worden door het niet doorgaan van allerlei activiteiten en mogelijkheden om samen te komen als
veteranen.

Om het gemis aan saamhorigheid wat te verzachten biedt Stichting Thuisbasis de Klaproos de mogelijkheid om je als
veteraan uit de gemeente West Betuwe of Tiel in te schrijven voor de Paasbroodactie. Op zaterdag 3 april kun je dan
binnen een bepaald tijdslot een gratis paasbrood ophalen in Ophemert. Zo kan je met je gezin genieten van een lokaal gebakken luxe Paasbrood.

Dus ben je veteraan en woonachtig in de gemeente Tiel en wil je deelnemen aan de actie voor een gratis Paasbrood, stuur dan vóór 15 maart (vanwege de bestellingen en planning) een mail naar info@thuisbasisdeklaproos.nl onder vermelding van Paasactie. 

We nemen dan contact met je op, maken een planning voor 3 april en sturen je per email de informatie over ophaalplanning, locatie en coronamaatregelen.

Laten we hopen dat ook andere veteraneninitiatieven een actie rondom Pasen kunnen faciliteren zodat we ondanks corona toch met elkaar in contact blijven. En dan kan contact onderhouden ook via telefoon, email, beeldbellen of een duo wandeling.

Heb jij inspirerende ideeën of wil je eens sparren over mogelijkheden, mail me dan op info@thuisbasisdeklaproos.nl . Zodra het weer kan, kunnen er ook weer activiteiten in de blokhut plaatsvinden en staat de koffie en thee klaar.

Warme groet en tot ziens in de blokhut van Thuisbasis de Klaproos,

Jacqueline

Recommended Posts