Blog 17 Van voorjaar 2023 naar zomer 2024

Een jaar vliegt voorbij…

Vorig jaar april plaatste ik mijn laatste blog en in het afgelopen jaar is er veel gebeurd.

Allereerst werd ik genomineerd door de Veteranen ombudsman Reinier van Zutphen, Johan Kroes en mijn echtgenoot voor de Witte Anjerprijs. In juni 2023 mocht ik bij de bijeenkomst zijn in hotel Des Indes in Den Haag en werden twee studenten van het Summa college uit Eindhoven (VEVA) de gelukkige winnaars van de Witte Anjer prijs. Een mooie waardering voor dit initiatief van jonge mensen met een duidelijke verbinding met veteranen.

De workshop Mixed Media van 3 juni die in Huis ter Heide zou worden gehouden is door gebrek aan inschrijvingen helaas niet doorgegaan. Jammer hoor want Jolande van Oosterhout zou ons meenemen in de kunst van het maken van mooie labels en kaarten.

In het najaar van 2023 was er nog een plan om een workshop gericht op persoonlijke ontwikkeling te verzorgen, maar die houden jullie tegoed. De twee vrouwelijke veteranen die daarmee bezig waren, kregen te maken met andere uitdagingen die voorrang hadden.

En toen werd het 2024…. Niet gedacht dat we onze stek in de Betuwe zouden gaan verlaten. Maar door familieomstandigheden, verandering van functie bij mijn echtgenoot en andere ontwikkelingen zochten we een nieuwe woonplek dichtbij familie. En dat gaat deze zomer plaatsvinden. Vanaf 1 juli verhuizen we naar Spoordonk (gemeente Oirschot) en verhuist de Thuisbasis de Klaproos met ons mee. We hebben dan niet meer zo’n mooie blokhut tot onze beschikking als in Ophemert. Maar met wat kluswerk komt er wel een fijne plek in huis om van daaruit te wandelen, fietsen, (Midget)golfen, knutselen etc. etc. Dus als de geur van verf en hout wat is verdwenen kijken we naar nieuwe activiteiten. 

Hartelijke groet,

Jacqueline