Blog 12 Mooie plannen in 2022!

 De coronamaatregelen zijn naar de achtergrond verschoven en de lente dient zich aan. De dagen worden alweer langer, we hoeven niet meer elke dag thuis te werken, je kan je weer sportief uitleven in de sportschool of bij de sportvereniging en een hapje buiten de deur eten is weer “gewoon” mogelijk.

 

Thuisbasis de Klaproos ziet eindelijk – nu de Coronamaatregelen echt afnemen – weer mogelijkheden om activiteiten te gaan organiseren. Dat kan bij jou in de buurt als je een groep vrouwelijke veteranen kan verzamelen of in de blokhut van Thuisbasis de Klaproos in Ophemert. Wat je met elkaar wil doen, daar kunnen we natuurlijk een mooi plan voor maken. Een wandel- of fietstocht op een door jou gewenste locatie, een high tea, workshops, lezingen, gezellig samenzijn, mogelijkheden te over. Locaties zoals de Echo Homes of de veteranen ontmoetingscentra of inloophuizen kunnen prima als locatie dienen. Komen er nu ideeën of wensen bij je op, neem dan contact op via info@thuisbasisdeklaproos.nl

25 juni Nederlandse Veteranendag in Den Haag

Op zaterdag 25 juni zal er op het Malieveld bij de manifestatie een tent zijn van Thuisbasis de Klaproos. Daar kun je kennismaken, informatie halen en gezellig bijkletsen. Zien we je daar?

 

Aankondiging Dag voor vrouwelijke veteranen!

Ik wil jullie laten weten dat op 29 oktober 2022 een speciale dag voor vrouwelijke veteranen door Thuisbasis de Klaproos in de planning staat die gehouden gaat worden bij het NLVi in Doorn. Een dag waar we met maximaal 200 deelneemsters tijd en ruimte hebben om elkaar te ontmoeten, waarin we een aantal inspirerende vrouwelijke veteranen aan het woord laten en waarbij we de middag gebruiken voor allerlei soorten workshoprondes. De hele dag worden we uitgebreid in de watten gelegd en de lunch en het diner zitten bij deze dag inbegrepen. De hele dag zal door en voor vrouwen worden ingevuld, zodat we herkenning kunnen ervaren, vertrouwdheid en gezelligheid als dames onder elkaar.

Ben jij een vrouwelijke veteraan of vrouw die een leuke workshop van maximaal 1.15u kan verzorgen op het gebied van creativiteit, bewegen, culinaire lekkernijen, schrijven of andere verrijkende en ontspannende onderwerpen, geef dit dan door via het mailadres van Thuisbasis de Klaproos. Hoe leuk is het als we elkaar kunnen meenemen in allerlei leuke en verrassende kanten, talenten en passes van ons als mens-vrouw-veteraan. Laat eens zien wat voor kwaliteiten jij nog meer hebt dan veteraan zijn en deel dat met de andere deelneemsters. En als je vragen hebt over het hoe en waarom, dan kun je die vanzelfsprekend ook stellen.

Dus zet alvast 25 juni en 29 oktober in je agenda! De mailing en uitgebreide informatie over het aanmelden en het programma van 29 oktober volgen later in het jaar. 

Warme groet,

Jacqueline

 

p.s. Mail of bel gerust als je wil overleggen, ideeen wil delen of wil sparren.